Jordberga söker en Husfru

Jordberga söker en Husfru

Kort om Tjänsten

Vi söker en social, huslig & ordentlig person som ska kunna arbeta utåt med kunder på hotellet och samtidigt kunna ha ansvar för vårdandet och bevarandet av den historiska miljön inne på slottet.

Om verksamheten

Jordberga Gods driver ett stort Jordbruksföretag på 1400hk på Söderslätt. Vi sysslar på växtodling. Jordberga har som ambition att vara ett modernt företag som ligger i framkant vad det gäller teknik och odling.

Jordberga Events är en växande del av koncernen som arbetar med hotell, konferens, bröllop och andra event här på gården.

Mer om tjänsten

Tjänstens omfattning är 50 – 100% fördelat över hela veckan. Du ska arbeta både på hotellet och på slottet som fungerar som privat bostad.  Du kommer arbeta tätt ihop med ägarparet & den befintliga städpersonalen.

Din roll kommer att variera beroende på säsong och på vad som sker på gården. Sommaren har vi många bröllop, hösten jakt och däremellan konferenser och andra event. När vi inte har gäster finns det en del underhåll som ska göras och övervakas.

På hotellet arbetar du både utåt mot kund som konferensvärdinna, du har ansvar att duka, ta hand om leveranser & se till att det är trivsamt och välkomnande för gästerna.

På slottet behöver vi dig för att se till att föremål och utrymmen tas hand om på rätt sätt. Du ska se till att allt hålls i gott skick och hålla utrymmen i ordning. Du kommer att jobba tillsamans med den befintliga städpersonalen och ska kunna guida dem i deras arbete.

Din profil

Som person är du pålitlig, ansvarsfull och flexibel. Du är noggrann med det du gör, tycker om att arbeta självständigt och ta eget ansvar. Du tycker också om varierande arbetsuppgifter.

Du får gärna vara road av trädård och blommor. Vi har en stor park och många fina rabatter.

Du har erfarenhet av städning och hushållsarbete, behöver dock inte vara från arbetslivet. Här krävs att du har god fysik, då du kan behöva komma upp på stegar & röra dig över stora ytor.

Du måste ha körkort

Ansökan

Låter detta som ett jobb för dig, skicka din ansökan och personliga brev till Marie von Arnold: marie@jordberga.se