Hotellet

Hyr ett rum

Övernatta på Hotellet

Missa inte den unika möjligheten att få bo i slottsmiljö på vackra Jordberga. 10 smakfullt inredda rum, vackra gemesamma rum, frukost på lokala råvaror och möjlighet att få uppleve denna fantastiska miljö närmare.

I sommar, för första gången någonsin, öppnar vi upp Jordberga Parkhotell för bokningar för allmänhetet. Hotellet som hittills bara varit möjligt att boka i sin helhet för slutna sällskap går nu att uppleva under en mycket begränsad period.

Vi har öppnat upp för bokningar i juli och några veckor i augusti.

Under sommaren serverar vi endast frukost, men vi tipsar er gärna om alla spännande restauranger som ligger i närområdet.

Minst antal nätter per bokning är 2 nätter.

Fler bilder på hotellet & dess omgivningar .

För att boka gå in på Booking.com

Mat och dryck

Till din fest eller konferens samarbetar vi med de duktiga kockarna på Svaneholms slotts restaurang. De kommer hit och erbjuder er delikatesser.

Våra duktiga och kreativa kockar serverar härliga måltider efter era önskemål. De arbetar bara med förstklassiga lokalproducerade råvaror och komponerar sina menyer efter vad säsongen har att bjuda. Vår vinkällare är välfylld med goda och spännande viner från hela världen.

Ölprovning

Börja kvällen med ölprovning med öl från vårt eget lokala prisvinnande bryggeri Hönsinge Hantwerksbryggeri.

Slottsvisning

Slottsvisning

Slottet är privatägt och visas bara för ett fåtal grupper varje år. Visningen hålls för ett fåtal slutna grupper per år & utförs av ägarna av slottet. Under visningen får ni en unik inblick i vardagen på slottet nu och då. 150kr/ person.

Vila efter gympass

Aktiviteter

Parkhotellet är idealt som övernattning och samlingsplats för golfgäng och jaktsällskap samt för privata middagar upp till 20 personer. Vi har även ett välutrustat gym där vi erbjuder träning med PT eller kanske starta dagen med att väcka kropp och sinne med yoga, ute eller inne det är ni som bestämmer.

En god natts sömn

Den nyrenoverade byggnaden ligger i slottets vackra park och har tio individuellt inredda gästrum med tillhörande duschrum varav åtta är något större och två lite mindre. 

Jakt

På jordberga kan du få uppleva skånes bästa fågeljakt via Scandinavian Prohunters

Film om parkhotellet: