Hotellet

HOTELLET

Hyr ett rum
6:ans fina tapet

Hotellet har 10 rum med egna badrum.

Alla rummen är individuellt inredda med olika tapeter från Morris, Zofany & mångda fler. Hotellet öppnade 2014 och dekorerades av Catherine och Fredrik von Arnold men smakfulla tapeter och med en kombination av familjens egna möbler och nyinköp.

Många av våra gäster kommenterar på att sängarna är de skönaste de nånsin sovit i och de visar på det engagemang de lagt ner på alla detaljerna.

Fler bilder på hotellet & dess omgivningar .

Mat och dryck

Till din fest eller konferens samarbetar vi med de duktiga kockarna på Svaneholms slotts restaurang. De kommer hit och erbjuder er delikatesser.

Våra duktiga och kreativa kockar serverar härliga måltider efter era önskemål. De arbetar bara med förstklassiga lokalproducerade råvaror och komponerar sina menyer efter vad säsongen har att bjuda. Vår vinkällare är välfylld med goda och spännande viner från hela världen.

Ölprovning

Börja kvällen med ölprovning med öl från vårt eget lokala prisvinnande bryggeri Hönsinge Hantwerksbryggeri.

Slottsvisning

Slottsvisning

Slottet är privatägt och visas bara för ett fåtal grupper varje år.

Visningen hålls för förbokade grupper & utförs av ägarna av slottet. Under visningen får ni en unik inblick i vardagen på slottet nu och då.

Pris 150kr/ person.

Träning

Utomhus eller inne i vårt gym, det är ni som bestämmer.

Vi har ett fullt utrustat gym samt en stor park med möjlighet för utomhus träning.

Vi tar hit personlig tränare, yogainstruktör & anpassar passet efter er nivå och önskemål. Det går även bra att utnyttja gymmet på egen hand.

Sovrum med dubbelsäng och röd tapet

En god natts sömn

Den nyrenoverade byggnaden ligger i slottets vackra park och har tio individuellt inredda gästrum med tillhörande duschrum varav åtta är något större och två lite mindre. 

För att se fler bilder från hotellet gå till bildgalleriet

Jakt

På jordberga kan du få uppleva skånes bästa fågeljakt via Scandinavian Prohunters

Film om parkhotellet: