Aktiviteter

Aktiviteter

Det är så lätt att man försöker trycka in så mycket som möjligt på agendan och glömmer att hjärnan jobbar bättre om man får röra på sig och kanske utmana sinnena.

För att ni ska få ut så mycket som möjligt av er tid på Jordberga, har vi plockat fram en del aktiviteter. Men jag hjälper dig gärna hitta nåt som är anpassat för just er grupp och målet med ert möte.

Ölprovning med Hönsinge Hantwerksbryggeri

Mer lokalt än så här kan det inte bli, Hönsinge Hantwerksbryggeri ligger på Jordberga gård sedan 4 år tillbaks och tillgodoser oss och stora delar av Skåne av fantastiskt god hantverksöl i många olika smaker. Bryggeriets kunniga personal berättar gärna om hur brygggeriet uppstod och ger er en presentation och smakprov på deras olika sorter.

TräningGe dig ut och spring i parken eller varför inte boka ett pass för hela gruppen?

Vi har även en välsorterad ”box” där du kan hitta vikter och maskiner efter alla smaker.. Eller varför inte rulla traktordäck i parken? Ute eller inne, det är ni som bestämmer, vi tar hit en Personlig tränare som gör upp ett program anpassat till er grupp.Visning på slottet

Slottsvisning

Börja kvällen med champagne och snittar uppe på slottet. Slottets ägarfamilj ger er sedan en guidad visning då vi berättar om dåtid, nutid och framtid på Jordberga.

Vitt block