Konferens och möten

konferens skåne

Konferens i Skåne

Jordberga Gods är den perfekta platsen för mindre tillställningar och konferens i Skåne.

Vi tar endast emot ett sällskap i taget så viktiga papper kan lämnas framme och ni behöver inte oroa er för att stöta på konkurrenter eller andra gäster. Lokalerna är fullt utrustade med senaste teknik och självklart har ni tillgång till WiFi.

Välkommen till att boka er konferens i Skåne redan idag!

Lokaler

När ni hyr vårt Villa till konferens i Skåne så har ni fri tillgång till hela huset med alla dess rum.

Sprid ut er: börja mötet i det traditionella konferensrummet, fortsätt med gruppövningar i det mera informella vardagsrummet och varför inte avsluta dagordningen med en drink i det mysiga biblioteket.

konferens skåne

Det är vår ambition att ditt team ska känna sig avslappnad och bekväm i en intim miljö, borta är titlarna, kavajen och strukturerna.

I konferensen sitter ni bekvämt 10-12 personer och har whiteboard, skärm och Wi-Fi via fiber. Under mötet serveras vatten, kaffe och lite frukt.

Vi serverar varierande förmiddags och eftermiddagsfika i köket, biblioteket eller varför inte på terrassen om vädret tillåter.

På kvällen serverar er kock en trerättersmiddag tillagad med lokalproducerade säsongsmogna ingredienser tillsammans med välkomponerad vinmeny. Ni får njuta av detta i den vackra handmålade matsal

Ölprovning

Avsluta arbetsdagen med en ölprovning med vårt eget lokala prisvinnande bryggeri Hönsinge Hantwerksbryggeri.

Bild på ölprovning
konferens skåne

Mat och dryck

Servera ditt team en härlig måltid på kvällen. Våra duktiga och kreativa kockar komponerar måltiden efter era önskemål. De arbetar bara med förstklassiga lokalproducerade råvaror och komponerar sina menyer efter vad säsongen har att bjuda. Vår vinkällare är välfylld med goda och spännande viner från hela världen.

Drivkraft: Glädje

Jordberga är glada för vårt samarbete med Anneli Nilsson och hennes företag drivkraft: GLÄDJE.

Annelie har lång erfarenhet som kommunikationschef på en av Sveriges största myndigheter, flerårig erfarenhet från både offentliga verksamheter och privata företag samt utbildning inom bland annat UGL, Utveckling för grupp och ledare.

Ambitionen är att göra positiv skillnad och skapa vägar till ett än mer blomstrande arbetsliv. För små och stora företag och organisationer. Genom färdiga kurser eller anpassat enligt önskemål, allt för att möta förväntningar och utveckla.

”Att få bidra till andras utveckling och att utvecklas själv är en av mina starkaste drivkrafter som ger mig energi och glädje. Jag äger och driver företaget drivkraft : GLÄDJE och arbetar med just utveckling för individer, grupper, företag och organisationer – något av det roligaste som finns!”

Läs mer om drivkraft: GLÄDJE här