Konferens och möten

konferens skåne

Konferens i Skåne

Jordberga gård är den perfekta platsen för mindre tillställningar och konferens i Skåne.

Vi tar endast emot ett sällskap i taget så viktiga papper kan lämnas framme och ni behöver inte oroa er för att stöta på konkurrenter eller andra gäster. Lokalerna är fullt utrustade med senaste teknik och självklart har ni tillgång till WiFi.

Välkommen till att boka er konferens i Skåne redan idag!

konferens skåne

Lokaler

När ni hyr vårt Parkhotell till konferens i Skåne så har ni fri tillgång till hela villan med alla dess rum.

Sprid ut er: börja mötet i det traditionella konferensrummet, fortsätt med gruppövningar i det mera informella vardagsrummet och varför inte avsluta dagordningen med en drink i det mysiga biblioteket.

Det är vår ambition att ditt team ska känna sig avslappnad och bekväm i en intim miljö, borta är titlarna, kavajen och strukturerna.

I konferensen sitter ni bekvämt 10-12 personer och har whiteboard, skärm och Wi-Fi via fiber. Under mötet serveras vatten, kaffe och lite frukt.

Vi serverar varierande förmiddags och eftermiddagsfika i köket, biblioteket eller varför inte på terrassen om vädret tillåter.

På kvällen serverar er kock en trerättersmiddag tillagad med lokalproducerade säsongsmogna ingredienser tillsammans med välkomponerad vinmeny. Ni får njuta av detta i den vackra handmålade matsal

Bild på ölprovning

Ölprovning

Avsluta arbetsdagen med en ölprovning med vårt eget lokala prisvinnande bryggeri Hönsinge Hantwerksbryggeri.

konferens skåne

Mat och dryck

Servera ditt team en härlig måltid på kvällen. Våra duktiga och kreativa kockar komponerar måltiden efter era önskemål. De arbetar bara med förstklassiga lokalproducerade råvaror och komponerar sina menyer efter vad säsongen har att bjuda. Vår vinkällare är välfylld med goda och spännande viner från hela världen.