Frukostpersonal

I takt med att beläggningen ökar och gästerna återvänder till hotellet så behöver vi förstärkning. Vi letar efter en morgonpigg, serviceinriktad person som är van att jobba själv och hitta lösningar.

Du trivs i en miljö där det är mycket att göra och har en positiv inställning. Erfarenhet av cafe / restaurang och servicejobb är meriterande.

Du ska kunna duka, sätta på kaffe, koka ägg, värma bröd och se till att allt är rent och iordning runt omkring dig. Du kommer att läras upp men du ska kunna klara av att sköt jobbet själv.

Vilka är vi?

Jordberga är ett litet boutique hotel med 10 dubbelrum, vi hyr endast ut till slutna sällskap. Det är främst brudpar, jaktsällskap och konferenser som bokar in sig hos oss.

Vi jobbar för att skapa en hemtrevlig och exklusiv miljö åt våra gäster & hoppas du vill vara en del av ett professionelt team som ämnar att alltid göra det lilla extra.

Vem är du?

Detta är ett perfekt jobb för dig som vill tjäna lite extra pengar. Vi har god framförhållning när det gäller arbetspassen så du kan planera dina helger i god tid.

Du kommer att lära dig massor och få träffa många roliga och intressanter personer.

Du ska helst bo i närheten och du måste kunna ta dig till jobbet på egen hand, det går inga bussar här ute.

Vi har många olika event och verksamheter här så är du arbetsam och flitig finns det många möjligheter för dig att bli kvar och lära dig en del.

Ansökan

Om detta känns som ett jobb för dig. Skicka din ansökan till marie@jordberga.se.

Märk ansökan med Frukostpersonal