Bröllop

Bröllop skåne

Bröllop i Skåne

På Jordberga kan ni hyra Herrskapsstallet för bröllop eller till den stora festen för upp till 300 gäster. I Parkhotellet kan era närmaste och hitresta gäster praktiskt bo. Att ha fest på Jordberga innebär att ni får exklusivt  tillgång till hela Parkhotellet med dess 10 dubbelrum. Tillsammans kan ni avnjuta en god frukost dagen därpå eller varför inte bjuda in fler till en brunch som vår krögare hjälper er med.

Herrskapsstallet får ni tillgång till två dagar före festen så att ni kan arrangera och dekorera som just ni vill ha det på ert stora bröllop.

Läs mer om våra bröllopspaket…

Bröllopsgalleri

Vigsel

Festlokalen

Vår lokal ligger i det så kallade Herrskapsstallet. Det som byggdes som stallbyggnad på 1800-tallet blev sedermera ridhus, sedan användes lokalen till spannmålslagring och nu används den till fest, oktoberfest, symposium och bröllop.

Det är en mycket versatil lokal där er fantasi & kreativitet är det som begränsar möjligheterna.

Det är en av de största fest- & eller mötes-lokalerna i Skåne och rymmer upp till 300 personer.

lokalen förberedd för möte med middag
Herrskapsstallet dukat och klart för föredrag med middag.

Vackra omgivningar för er bröllopsfotografering

Det finns obegränsat med platser där ni kan fotograferas på Jordberga.

Bo på Parkhotellet

2017 invigdes Jordberga parkhotell med sina 10 individuellt inredda rum men tapeter från Morris, Zofany, Cole & son & många fler. Alla rum är dubbelrum och har egna badrum.

När ni bor på Jordberga serveras en kontinental frukost med lokala råvoror och vi tar stor stolhet i att ge er personlig service när ni befinner er hos oss.